Grafisch ontwerp

 

Voor de biologische boerderij De Kempenaer en Arte Cucina is een sticker ontworpen om op verpakkingen te plakken. De sticker moet bestand zijn tegen kou en vocht. Het werd een PE sticker op de rol gedrukt.

 

 

 

 


 

In 2008 bestond de CMTS in Sneek 40 jaar. Dit werd gevierd met onder andere een reünieboek. Het moest een handzaam boek worden. Vanwege de kosten werd er gekozen voor zwart wit binnenwerk met een kleuromslag. De productie werd verzorgd door Haye Talsma drukwerkvoorbereiding.
Binnenwerk: 84 pagina’s
Lettertype: Formata
Papier: Silk mc wit 130 grs/m2
Druk: Van der Eems

 


 

Vijf keer per jaar komt de Nederlandse Koekrant uit. Ontwerp en produktie werden verzorgd door Haye Talsma drukwerkvoorbereiding. De Koekrant bestaat meestal uit 24 pagina's, een gedeelte advertenties en de rest redactioneel.

 

 

 

 


 

Het boek "De Schierstins een ongekende schat" is een boek over de geschiedenis van de Schierstins te Veenwouden. Het ontwerp en de uitvoer van het omslag en het binnenwerk werden door Haye Talsma drukwerkvoorbereiding gedaan.

 

 

 

 flyer Sluistuinen  

Voor de Sluistuinen in Bergen werd een flyer ontworpen. Om met de kunst10daagse meer publiek naar de Sluistuinen te trekken. Op de Sluistuinen exposeerden verschillende kunstenaars, oa Petra Talsma met haar vasen.

 

 

 

 


Bord Stadsfenne  

Voor Stichting Wijkplatform Stadsfenne Sneek werd een bord ontworpen met twee wandel-route's voor rolstoelen en rollators. Er zijn twee borden geplaatst. Eén bij het Frittemahof en één bij de Parkflat. De borden zijn geprint op trespa.